AUTO IMPORTEREN

Europese automarkt

Noble Car Search richt zich bij haar zoektocht naar uw nieuwe auto niet alleen op de Nederlandse automarkt. Integendeel, ons netwerk strekt zich uit over heel Europa.

De import van uw nieuwe auto uit het buitenland kan in veel gevallen financieel erg aantrekkelijk zijn doordat op de importauto veel minder BPM betaald hoeft te worden. Daardoor is een vergelijkbare Nederlandse auto vaak duizenden euro’s duurder.

Niet alleen kan het financieel aantrekkelijk zijn om een auto te importeren. De Nederlandse automarkt is erg klein. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto, heeft u vaak maar keus uit een paar auto’s. Onder andere de Duitse automarkt is vele malen groter, voornamelijk in het duurdere segment. Daardoor heeft u keuze uit veel meer auto’s die voldoen aan uw wensen. En vaak is de kilometerstand van een Duitse auto van dezelfde leeftijd ook nog lager en zijn de opties op de auto uitgebreider. U krijgt dus meer waar voor uw geld!

Noble Car Search bekijkt als onafhankelijke dienstverlener of het in uw geval zinvol is om de zoektocht naar het buitenland uit te breiden.

Import service

Noble Car Search kan alle facetten van het importtraject van uw nieuwe auto voor u uit handen nemen.

Bij onze full-service dienstverlening sturen we u een selectie van auto’s toe die voldoen aan uw wensen, wij laten de aankoopkeuring uitvoeren, doen de aankooponderhandelingen, organiseren het transport naar Nederland, regelen de RDW keuring met benodigde documentatie en verzorgen de BPM berekening en afdracht ervan.

Maar uiteraard kunnen wij u net zo goed van dienst zijn als u onderdelen van het importtraject zelf wenst uit te voeren. U vraagt, wij voeren uit!

Wanneer u alles zelf wenst te doen, is het alsnog raadzaam om Noble Car Search uw BPM aangifte te laten verzorgen. In de meeste gevallen verdienen wij onszelf daarbij tenminste terug doordat wij beschikken over de rekenprogramma’s die de laagst haalbare BPM berekenen. Onze berekeningen worden gegarandeerd geaccepteerd door de belastingdienst waardoor u niet bang hoeft te zijn voor vervelende naheffingen en boetes.

Deze Duitse Porsche 911 Cabrio uit december 2015 met 13.000 km op de teller:

Import inclusief BPM, beveiligd transport, RDW keuringen en kentekenbewijzen: € 107.500

Een soortgelijke auto in Nederland bij een soortgelijke dealer kost tenminste € 20.000 meer. De volgende auto is een indicatie, welke minder opties en meer kilometers heeft dan het Duitse voorbeeld:

Deze Duitse BMW 528i Touring uit 2014 met 45.000 km op de teller:

Import inclusief BPM, beveiligd transport, RDW keuringen en kentekenbewijzen: € 40.750

Een soortgelijke auto in Nederland bij een soortgelijke dealer kost tenminste € 15.000 meer. De volgende auto is een indicatie, welke minder opties en meer kilometers heeft dan het Duitse voorbeeld:

Deze Duitse Mercedes-Benz E 250 Estate uit 2016 met 29.000 km op de teller:

Import inclusief BPM, beveiligd transport, RDW keuringen en kentekenbewijzen: € 41.900

Een soortgelijke auto in Nederland bij een soortgelijke dealer kost tenminste € 10.000 meer. De volgende auto is een indicatie, welke een jaar ouder is, minder opties en meer kilometers heeft dan het Duitse voorbeeld:

Deze Duitse Audi A5 Cabrio van eind 2014 met 40.000 km op de teller:

Import inclusief BPM, beveiligd transport, RDW keuringen en kentekenbewijzen: € 37.950

Een soortgelijke auto in Nederland bij een soortgelijke dealer kost tenminste € 10.000 meer. De volgende auto is een indicatie, welke van januari 2014 is, een kleinere motor, minder opties en meer kilometers heeft dan het Duitse voorbeeld:

MATCHING PEOPLE WITH CARS

© Noble Car Search 2016 | Alle rechten voorbehouden.

MATCHING PEOPLE WITH CARS

 © Noble Car Search 2016 | Alle rechten voorbehouden.